Studio Jackaroo

Jacky Geurts glass lace face14 maart 2015 staan de deuren van Atelier 12bead Glass aan de koestraat 60 in Schoonhoven open voor een nieuw avontuur.
Jacky Geurts geeft niet vaak workshops, haar laatste workshop “een vurig avontuurtje met lady´s torso´s”( deze vind u op de info workshop pagina) is alweer 4 jaar geleden. Rede dus om een nieuw onderwerp aan te pakken en nieuwe workshops te plannen.
In Nederland zijn er weinig flameworkers die met borosilicaat glas werken. Jacky Geurts is er daar een van, zij behandeld in deze workshop technieken voor borosilicaat glas die ook geschikt zijn voor een kleine kralenbrander. Deze technieken bieden mogelijkheden in het maken van sieraden maar ook sculpturen en zelfs met een beetje oefening op een redelijk groot formaat. De sculptuur die u ziet op de afbeelding “Laceface” heeft een formaat 40x16x12cm en is door Jacky Geurts gemaakt op een kleine kralenbrander. Beheers je deze technieken, heb je inspiratie en fantasie dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Jacky Geurts daagt je uit om tijdens de workshop je eigen ideeën toe te voegen aan de technieken die je deze dag gaat leren. NO TRICKS BORO TECHNICS sieraden, sculptuur of waar je fantasie je heen brengt.

datum: 14 maart 2015
locatie: Atelier 12beads Glass Schoonhoven
voor meer informatie kijkt u op info workshops en de workshop agenda

Rubrieken: News

Geen reacties mogelijk.