Studio Jackaroo

postkaart_jacky-drukkerHet is bijna zover, de laatste maanden is er hard gewerkt om na het lustrumjaar in 2011 de 5e kunstkolk kunstroute een feit te maken.
7, 8 en 9 september kunt u op 14 locaties het werk zien van 16 kunstenaars, en verschillende gastkunstenaars, in verschillende disciplines.
Ik noem er een paar: schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, glaskunst maar ook bv weefkunst.
Of het nu beeldhouwkunst is waar u van houd, schilderkunst of een andere discipline het is voor eenieder de moeite om een kijkje te gaan nemen op een of meerder locaties.

Nieuw dit jaar zijn de kunstwaaiers en kunstkaarten. een verzameling kaarten met afbeeldening van werk van de kunstkolk leden.een voorbeeld vind u naast dit bericht.
door het kopen van een waaier of kaart steunt u de kunstkolk en kunnen wij ook volgend jaar weer een kunstroute organiseren.

poster atelierroute kunsttkolkGrand opening:

met medewerking van musical school Etoile en wethouder mevr Hendriks.
7 september 20.00 uur Cultureel centrum de Weijer
De raetsingel 1
5831KC Boxmeer
0485-574919
Op deze locatie vind u ook een overzicht expositie van alle deelnemende kunstenaars. dus een mooi startpunt om uw route te beginnen.
Alle locaties zijn op 8 en 9 september geopend van 11.00 tot 17.00 uur
en een overzicht van de locaties vind u hier.

Het werk van Jacky Geurts( glaskunst ) vind u samen met het werk van Mirjam vd Berg ( fotografie) Marijke van Bergen ( kinder theater de Pimpernel) en schilderkunst van Emmy Reichgelt, Jan van Bergen en Marianne vd Berg op locatie Groeningen.
Adres:
Groeningse straat 32
5826AC Groeningen

meer informatie vind u op de site van de kunstkolk.

Ik hoop u te kunnen begroeten op locatie Groeningen en natuurlijk ook bij de andere locaties.

Rubrieken: News

Geen reacties mogelijk.