Studio Jackaroo

Ook in 2017 hoopt de Stichting Glasrijk vele duizenden bezoekers te verwelkomen op de 21e editie van Glasrijk Tubbergen.

Van woensdag 27 september tot en met zondag 1 oktober 2017 staat Tubbergen wederom in het teken van glas. Het beloofd een fantastische manifestatie te worden, waar zeer divers werk van vele glaskunstenaars te zien zal zijn.

Naast natuurlijk in de overzicht expositie, vind u werk van  Jacky Geurts op de locatie Het oude atelier. De kroonluchter ‘Small Blessings’ zal daar te zien zijn. Small Blessings werd ontworpen voor de designwedstrijd ‘mond geblazen licht’ die in 2015 werd uitgeschreven door Gent Glas en het Design museum Gent. Het ontwerp werd geselecteerd als beste in haar categorie en won daarmee de uitvoering van de geblazen onderdelen. Small Blessings was nog niet eerder in Nederland te zien.
Het vervolg op Small Blessings is de de glas installatie ‘Once…. (you know where to Watch and See)’ ook deze is op de locatie Het oude atelier te vinden.

U kunt uw bezoek aan glasrijk Tubbergen 2017  beginnen bij de overzicht tentoonstelling in het gemeenthuis van Tubbergen. Daar vind u van alle deelnemende kunstenaars aan de curator expositie een kleine selectie van hun werk.

Datum: 27september tm 1 Oktober
OPENINGSTIJDEN: elke dag van 11:00 uur tot 17:00 uur, donderdag tot 20:00 uur
TOEGANG: gratis

Overzicht Expositie: Gemeentehuis in Tubbergen, Raadhuisplein, 7651 CV Tubbergen
KUNSTCATALOGUS verkrijgbaar ( bij diverse info stands, gemeentehuis en VVV)  € 7,00 (inclusief plattegrond) PLATTEGROND met routes verkrijgbaar € 2,00

Meer infomatie voor uw bezoek vind u op de website van Glasrijk Tubbergen

foto: Mirjam vd Berg

 

Rubrieken: News

Geen reacties mogelijk.