expositieNieuws

18 en 24 April 2022 Open Atelier route  Kunstkring St Anthonis

Op Paasmaandag 18 April en zondag 24 april kunt u wederom de open atelierroute van de Kunstkring St Anthonis gaan bezoeken. Gemeente Land van Cuijk staat twee zondagen in het teken van Kunst.
Met 24 kunstenaars op 11 locaties.

Een kunstenaar staat nooit stil en is volop in ontwikkeling waardoor u altijd nieuw werk zult ontdekken tijdens deze Open Atelierroute, georganiseerd door kunstkring Sint Anthonis. Ook dit jaar hebben vele deelnemende kunstkringleden een gastexposant uitgenodigd, wat voor een interessante dynamiek zorgt. Namens de deelnemers heten wij u van harte welkom en wensen u een inspirerende Open Atelierroute.

Doordat gemeenten Mil, Grave, Boxmeer, Cuijk en Sint Anthonis zijn samen gegaan zal er in het gemeentehuis van Sint Anthonis geen overzicht expositie te zien zijn.
Informatie en een overzicht van alle deelnemende kunstenaars en hun locatie, vind u op de website van kunstkring Sint Anthonis.

Dit jaar willen ook wij stil staan bij de oorlog in de Oekraïne. Bij elk atelier kunt u lootjes kopen voor een ter beschikking gesteld kunstwerk van de deelnemende kunstenaars. Deze lootjes doet u in de pot van het desbetreffende kunstwerk.
Al deze inkomsten schenkt de kunstkring Sint Anthonis aan giro 555.

Aan het einde van de tweede zondag wordt bekend gemaakt wie welk kunstwerk heeft gewonnen.
Ik zie u graag in het atelier van Carla Rovers. Waar wij met 3 exposanten ons werk laten zien.
Deelnemers op deze locatie:
Carla Rovers: keramiek
Caroline Peeters: Keramiek
Jacky Geurts: Glaskunst en grafische technieken waaronder monoprint en vitreografie

Ons adres: Peelstraat 29 Wanroy
Openingstijden: 11.00-17.00 uur
We hopen u op onze en de andere locaties te mogen ontvangen.